Ugrás a tartalomra

Szolgáltatások

Szolgáltatás Portfóliónk

Ügyfélorintelt szemléletmódunk mentén folyamatosan dolgozunk szolgáltatásaink minőségének emelésén

Termék megvalósítás

Saját tervezésű és gyártású megoldások, valamint bérgyártási szolgáltatások

Helyszíni telepítés és telepítést követő szolgáltatás

IT infrastruktúra tervezés és üzemeltetés, üzleti tanácsadás, rendszerfelmérés, stb.

Szoftver fejlesztés

Ügyviteli rendszerek, workflow megoldások és célalkalmazások egyedi igények szerint

SmartUp: Termék megvalósítás

Termék megvalósítás

Az innováció kulcsfontosságú számunkra. Ezért a kutatás-fejlesztésen dolgozó mérnökeink folyamatosan fejlesztik meglévő termékeinket és dolgoznak új ötleteken.

A folyamatosan változó trendeket követve tervezik formatervezőink az aktuális termékek külsejét. Az elmúlt évek alatt több formatervezési díjat is nyertünk. Eredményeink a formatervezőink és gépész tervezőink közös munkájának köszönhető.

Saját termékeink gépészeti és elektromos terveit a követelmény specifikáció és formaterv alapján gépész és elektromos tervezőink összhangban dolgozva készítik el.

Minden termékfejlesztés esetében az elkészült tervek alapján első körben prototípus gyártása történik. A prototípus összeszerelése és tesztelése során felmerülő módosítások a sorozatgyártás előtt átvezetésre kerülnek a tervekben.

A módosított tervek alapján már indulhat a sorozatgyártás a megrendelésnek megfelelő mennyiségben. Saját termékeink összeszerelését 500 m2 nagyságú gyártó üzemünkben végezzük.

A gyártás utolsó fázisaként történik a tesztelés: először a fejlesztői/gyártói tesztre kerül sor, majd az átvételi tesztre a megrendelő jelenlétében az előre összeállított teszt jegyzőkönyv alapján..

A teljes gyártási folyamatot ISO 9002 minőségbiztosítási elvek mentén szervezzük. Beszállítóink kiválasztásánál is figyelembe vesszük az ISO 9002 szempontjait.

Helyszíni telepítés és telepítést követő szolgáltatás

Szervizünk évtizedes tapasztalata alapján kiváló szakértelemmel, maximális odafigyeléssel végzi a különféle konfigurációjú ügyfélhívó, -irányító és -tájékoztató rendszerek telepítését. Ügyfeleinknek a tervezett rendszertelepítés előtt konzultációk sorával biztosítjuk, hogy rendszereik a legmegfelelőbb összeállításban, s az Ő ügyféligényeik maximális optimalizálásával kerüljenek kialakításra.

A letelepített eszközök folyamatos üzemeltetésére átalánydíjas, tanácsadást, távoli vagy helyszíni támogatást és SLA alapján meghatározott rendelkezésre állást biztosítunk.

A berendezések optimális működése és minél hosszabb élettartama érdekében megelőző karbantartási szolgáltatást nyújtunk előre megtervezett ütemterv alapján.

Tartalék alkatrész bázisunkra alapozva biztosítjuk a javítási szolgáltatásokat országos szinten a törvény szerinti vagy akár meghosszabbított garanciális időszak alatt.

A garanciális időszak lejárta után sem hagyjuk magára ügyfeleinket. Testreszabott feltételrendszer alapján nyújtjuk javítási szolgáltatásunkat akár az év minden napján 24 órán keresztül országos szinten.

Szolgáltatási szerződéssel rendelkező ügyfeleink számára elkülönített alkatrész bázist tartunk raktáron.

SmartUp: Helyszíni telepítés és telepítést követő szolgáltatás
Ügyfélszolgálat
A nap 24 órájában működő elektronikus ügyfélszolgálatot biztosítunk a hibabejelentésekre. A hibák rögzítésére és nyilvántartására elektronikus hibajegy rendszert üzemeltetünk, minden ügyfelünk számára dedikáltan.
Konzultáció és tanácsadás
Ügyfeleink számára az üzleti kapcsolat különböző szintjein nyújtunk tanácsadást a követelmény specifikáció összeállításától a legoptimálisabb termékválasztáson át, az ideális telepítési környezet és a költséghatékony üzemeltetés kialakításáig.
SmartUp: Szoftver fejlesztés

Magasan képzett fejlesztői csapatunk a Megrendelők igényéhez igazodva képes kiszolgálni bármilyen szoftverfejlesztéssel kapcsolatos igényt. Partnerek tudunk lenni Microsoft vékony- és vastagkliens, Java, PHP platformokon, illetve bármilyen mobil eszközre történő fejlesztési feladat elvégzésében. Adatbázis kezelők tekintetében rendelkezünk Microsoft SQL Server és Oracle kompetenciával, valamint egyéb, költséghatékonyabb megoldások alkalmazása is lehetséges (mySQL, Postgres).

Szoftver fejlesztés

Az alábbi technológiákkal tudjuk támogatni elképzeléseit:

  • WinForms alkalmazások
  • WPF alkalmazások
  • ASP.NET alkalmazások
  • MVC alkalmazások
  • Windows szolgáltatási rétegben futó alkalmazások
  • Webszolgáltatások, WCF szolgáltatások

Fájl, webszolgáltatás, WCF, stb. alapú interfészek készítése.

  • MS SQL 2008-2016 adatbázisok tervezése
  • Adatbázisok elemzése, optimalizálása
  • Oracle, mySQL, Postgres adatbázisok tervezése

PHP és Java alkalmazások fejlesztése

Amennyiben saját fejlesztői csapatának szakmai konzultációra lenne szüksége, vagy erőforrás hiányában szenvednek, magasan képzett kollégáink szakmai iránymutatást tudnak nyújtani a problémakör megismerése után, illetve biztosítani tudjuk a kívánt alkalmazás(rész) elkészítését is.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen ajánlatot kollégáinktól, akik készséggel állnak a rendelkezésére